Hoe koop ik Bitcoin?

Hoe koop ik Bitcoin in België?

Cryptocurrency en Bitcoin koop je online bij een broker of exchange. Hoe je Bitcoin koopt in België gaan we je hieronder uitleggen. Via onze handleidingen leer je alles over waar en hoe je bitcoins en andere cryptocurrency kunt kopen met Bancontact, creditcard of via een SEPA bankoverschrijving.

Twee online brokers waar je in België bitcoins kunt kopen zijn: LiteBit en Bitvavo.

Hoe koop ik bitcoins online:

  1. Registreer je bij de bovenstaande Bitcoin brokers.
  2. Voltooi de verificatie.
  3. Stort euro’s in je account.
  4. Koop bitcoins.

Zo koop je Bitcoin – Extra informatie

In slechts 4 stappen kun je makkelijk en snel bitcoins kopen. Meld je aan bij beide Bitcoin brokers. Gebruik een sterk wachtwoord voor je account die nergens anders gebruikt. Voor extra beveiliging raden we aan om 2FA te activeren. Zorg ervoor dat je alle stappen van de registratie en verificatie van stap 1 en 2 voltooid. Het goedkeuren van je account kan even duren. Maar zodra die is goedgekeurd kun je direct bitcoins kopen met veel hogere limieten.

Hoe kan ik snel bitcoins kopen?

Bitcoin kopen met Bancontact als betaalmethode is meestal de goedkoopste maar ook de snelste manier. Naast Bancontact kun je bitcoins kopen met een creditcard of via een SEPA bankoverschrijving. Wanneer je kiest voor een SEPA bankoverschrijving dan is het mogelijk dat je een aantal uren moet wachten voordat het geld in je account staat. Bij een storting met Bancontact of creditcard wordt de bestelling direct verwerkt.

Hoe koop ik Crypto en Bitcoin in België

Tot slot hebben we nog een handig overzicht gemaakt voor je. Via de onderstaande websites vind je meer informatie over hoe je bitcoins koopt en waar je bitcoins kunt kopen, verkopen, traden en bewaren. Bezoek deze handige Bitcoin websites voor meer informatie. Naast handleidingen voor beginners vind je er ook handige tips.

Bitcoin kopen in België voor beginners – Hoe en Waar:

Inhoudsopgave