Bitcoins kopen en verkopen

Bitcoins kopen en verkopen in België, hoe en waar?

Bitcoin kopen in België kun je eenvoudig doen bij verschillende online Bitcoin brokers. Verder kun je al binnen een paar minuten bitcoins kopen met Bancontact. Nadat je een gratis account hebt aangemaakt bij een aanbieder. Ook is het mogelijk om in België cryptomunten te kopen met een creditcard of via een SEPA bank transfer. Wanneer je cryptomunten, zoals Bitcoin, koopt met een creditcard of via Bancontact dan wordt je order direct verwerkt.

Hoe kan ik Bitcoin kopen in België?

In België kun je bitcoins kopen met Bancontact, creditcard en via SEPA banktransfer. Wanneer je beschikt over een Nederlandse bankrekening dan kun je bitcoins kopen met iDEAL.Hoe kan ik bitcoins kopen in België?

Waar kan ik Bitcoin kopen in België?

Bitcoins kopen in België kan bij Belgische en internationale Bitcoin aanbieders, ook wel Bitcoin brokers of Bitcoin exchanges genoemd.Waar kan ik bitcoins kopen in België?

Wat is de goedkoopste manier om bitcoins te kopen?

Bancontact en SEPA banktransfer zijnd e goedkoopste manier om online bitcoins te kopen in België. Meestal betaal je geen extra transactiekosten om een betaling via Bancontact of via SEPA banktransfer te doen.Wat is de goedkoopste manier om bitcoins te kopen?

Wat is de duurste manier om bitcoins te kopen?

Bitcoins kopen met creditcard is de duurste manier om Bitcoin en andere cryptomunten te kopen. De transactiekosten kunnen oplopen tot 4% van de totale order.Wat is de duurste manier om bitcoins kopen?

Bitcoins kopen in België informatie voor beginners

Het kopen van Bitcoin met een nieuw account duurt ongeveer 15 minuten. Hieronder leggen we je uitgebreid uit hoe je bitcoins kopen bij Bitvavo.

Zo koop je bitcoins in België, volg de onderstaande stappen.

Total Time: 15 minutes

Aanmelden

Als eerste begin je met het aanmaken van een account. Vul de gegevens in, klik op aanmelden en bevestig je e-mailadres.Bitcoins kopen België - Aanmelden

Geld storten in je account

De tweede stap is het storten van euro’s in je account. Hiervoor selecteer je in je account op euro’s storten. Vul het gewenste bedrag in en kies Bancontact of SEPA banktransfer als betaalmethode. Wanneer je via Bancontact betaalt dan staan de euro’s direct in je account. Via een SEPA banktransfer kan het langer duren als je bank geen instant SEPA ondersteunt.Bitcoins kopen en verkopen Bitcoins kopen en verkopen

Bitcoins kopen

Laatste stap is het kopen van bitcoins. Nu de euro’s in je account staan kun je Bitcoin en andere cryptomunten kopen. Zoek in het overzicht naar Bitcoin en klik erop. Vul het aantal bitcoins in of vul in voor hoeveel euro je aan bitcoins wilt kopen. Je ziet direct hoeveel bitcoins je ontvangt en hoeveel je aan fees betaalt, hoe meer je handelt des te lager de fees. Klik op kopen en ga verder naar je dashboard. Daar zie je in realtime hoeveel je bitcoins en andere cryptomunten nu waard zijn en hoeveel je bezit.Bitcoins kopen

Samenvatting voor het kopen van bitcoins in België

Je kunt in Belgie bij online brokers bitcoins kopen en verkopen. De goedkoopste manieren om cryptomunten te kopen zijn Bancontact en SEPA banktransfer en via een creditcard is de duurste manier. Het kopen van bitcoins duurt ongeveer 15 minuten. Dit is bijna overal het zelfde.

Inhoudsopgave