Bitcoins kopen: 3 Tips, Veilig Bitcoin in België Kopen!

Wil je bitcoins kopen in België? Wij geven je 3 tips en 1 extra tip, zodat je veilig online bitcoins kunt kopen in België.

Bitcoins kopen – 3 tips voor het kopen van Bitcoin in België

Tip 1: gebruik een apart of nieuw email adres

Bitcoins Kopen Tip 1: gebruik een apart of nieuw email adres
Bitcoins Kopen Tip 1: gebruik een apart of nieuw email adres

Veiligheid is belangrijk wanneer je bitcoins gaat kopen. Daarom is het verstandig om een nieuw of apart e-mail adres te gebruiken voor alles wat met Bitcoin en andere cryptomunten te maken heeft. Scheid zoveel mogelijk je privé email adres van je cryptovaluta email adres.

Bij protonmail en bij Gmail kun je binnen een paar minuten een nieuw email adres aanmaken. Deze kun je dan gebruiken voor alles wat met bitcoins te maken heeft.

Tip 2: spreid je bitcoins en andere cryptomunten

Bitcoins Kopen Tip 2: spreid je bitcoins en andere cryptomunten
Bitcoins Kopen Tip 2: spreid je bitcoins en andere cryptomunten

Onze tweede tip heeft ook met veiligheid te maken. In het verleden zijn er diverse exchanges gehackt en dat zal in de toekomst waarschijnlijk vaker gebeuren. Wanneer een exchange of broker niet goed gedekt is dan ben je al je cryptomunten kwijt.

Hoe kun je voorkomen dat je niet al je bitcoins en andere cryptomunten in 1 keer kwijtraakt? Dat is heel simpel. Verspreid je bitcoins over verschillende Bitcoin brokers en exchanges. Heb je een eigen wallet voor je cryptomunten? Bewaar ze dan niet bij een broker os exchange maar stuur ze naar je eigen wallet. Wanneer je dat doet is het ook verstandig om ze over verschillende cryptocurrency wallets te verdelen.

Online Bitcoin Brokers voor België:

  1. Bitvavo
  2. Coinmerce
  3. LiteBit
  4. Bitcoin Meester
  5. BTC Direct
  6. Anycoin Direct

Tip 3: goedkoop bitcoins kopen, doe je zo

Bitcoins Kopen Tip 3: goedkoop bitcoins kopen, doe je zo
Bitcoins Kopen Tip 3: goedkoop bitcoins kopen, doe je zo

Goedkoop bitcoins kopen in België kan met Bancontact, dit was eerst Mr. Cash. In België wordt Bancontact het meest gebruikt om online aankopen te doen. Daarnaast is deze betaalmethode veilig, snel en goedkoop vergeleken met andere betaalmethodes.

Bij bijna alle Nederlandstalige cryptovaluta aanbieders kun je online bitcoins kopen met Bancontact. Wanneer je bitcoins koopt bij Bitvavo betaal je geen extra transactiekosten, wanneer je euro’s in je account stort met Bancontact.

Extra bitcoins kopen in België tip

Extra bitcoins kopen in België tip
Extra bitcoins kopen in België tip

Veilig online bitcoins kopen is belangrijk. Naast de bovenstaande tips is het belangrijk dat je ook je laptop of PC goed beveiligd. Zorg er dus voor dat je computer ook goed beschermd is met een firewall en een anti-virus programma. Scan je computer regelmatig, zodat je veilig online bitcoins en andere cryptomunten kunt kopen.

Inhoudsopgave