Site icon Bitcoin Kopen België

Bitcoin verkopen – BTC voor EURO wisselen en uitbetalen

Bitcoin verkopen - BTC voor EURO wisselen en uitbetalen

Bitcoin verkopen - BTC voor EURO wisselen en uitbetalen

Hoe verkoop je bitcoins voor euro in België?

Hoe verkoop je bitcoins voor euro in België?

Je bitcoins verkopen kan binnen een paar minuten. Wanneer je de bitcoins al bij een broker of exchange hebt staan dan kun je de bitcoins direct verkopen voor euro’s en bij een aantal is het mogelijk om ze om te wisselen voor andere cryptocurrencies.

Staan de bitcoins in je eigen Bitcoin wallet? Dan dien je eerst de bitcoins naar de broker of exchange te sturen. Daarna kun je ze direct verkopen.

Waar verkoop je bitcoins voor euro in België?

Waar verkoop je bitcoins voor euro in België?

Bitcoins verkopen voor euro kan in België bij verschillende online Bitcoin wisselkantoren, ook wel brokers en exchanges genoemd. Via de pagina Bitcoins verkopen voor Euro – Top 5 Beste Bitcoin naar EURO brokers kom je te weten waar je in België eenvoudig en snel je bitcoins kunt verkopen.

Bitcoin verkopen tip

De Bitcoin euro koers verschilt per broker en exchange. Het is verstandig om de Bitcoin prijzen te vergelijken. Maak daarom een account aan bij verschillende brokers, zodat je je bitcoins kunt verkopen tegen de beste prijs voor jou.

Daar kun je bij alle brokers en exchange bitcoins kopen met Bancontact, bitcoins verkopen en bij een aantal is het mogelijk om je bitcoins te wisselen voor andere cryptocurrencies. Naast Bitcoin kun je er ook andere cryptomunten verkopen voor euro en direct laten uitbetalen op je rekening. Het cryptovaluta aanbod verschilt ook weer per aanbieder.

Inhoudsopgave

Exit mobile version